Dnyipro

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dnyipro területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Zagrava Hotel, Premier Hotel Abri és Park Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dnyipro területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dnyipro területén

15 974 Ft-tól
21 964 Ft-tól
34 344 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 10 383 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dnyipro városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 964 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 11 581 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dnyipro városához a legközelebb eső repülőtér Dnyipro (DNK) (12,61 km). További közeli repülőterek: Zaporizzsja (69,35 km)

Utazás tervezése ide: Ukrajna

Dnyipro területe és vonzáskörzete