Noumea

2020. febr. 29.2020. márc. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Noumea területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Chateau Royal Beach Resort and Spa, Hôtel Le Lagon és L'Escapade Îlot Maître. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Noumea területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Noumea területén

32 396 Ft-tól
49 098 Ft-tól
60 567 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Noumea városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,8
Kalandvágyó utazók
9,8
Gasztroturisták
7,3
Zöld utazók
7,3
Hátizsákosok
Tagi vélemények (18)
Michael Clark
Michael ClarkQueenstown
2017. 01. 06.

Rövid látogatás volt egy vasárnap, amikor a legtöbb tevékenység zártnak tűnt. Hajóval voltunk. Talán jobb lenne a helyről alkotott képünk, ha egy másik napon lennénk ott. Azt javasolnánk azoknak, akik P + O hajón vannak, hogy ne izgatják ezt a portot. Sajnos azt mondták nekünk, hogy a helyiek nem akarnak sok mindent tenni veled. Amit láttunk drága volt, és a hely piszkosnak tűnt.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2016. 12. 18.

This is the capital city of New Caledonia and it is French but still English. The French stores and restaurants, the waterfront market and the architecture. Fun place to visit and not touristy.

Kelly-Anne Cooke
Kelly-Anne CookeTownsville
2013. 07. 30.

I really loved Noumea. Koghi Parc Aventure is a high ropes course up in the tree tops! The team is really great and it is heaps of fun. We also got some french food and wine from one of the small supermarkets and ate it on the beach. Learn a bit of French and use the public buses to get around - so cheap.

Little J
Little JBangkok
2017. 01. 06.

Noumea is a cosmopolitan city characterised by a distinct French atmosphere and New Caledonia’s Melanesian and indigenous cultural heritage.

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 26 963 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Noumea városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 61 976 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 38 634 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 39 372 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Noumea városában az átlagos február havi hőmérséklet 26,7 °C/80,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,6 °C/88,9 °F körüli. A leghidegebb hónap augusztus szokott lenni a maga 13,7 °C/56,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Noumea városához a legközelebb eső repülőtér Noumea Magenta (GEA) (3,36 km). További közeli repülőterek: Noumea Tontouta (37,27 km) Ile Ouen (40,87 km)

Utazás tervezése ide: