Al Marsá

2020. febr. 5.2020. febr. 6.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al Marsá területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: The Dar Phenicia Suites, Luxury Apartment in La Marsa - 2 bed 2 Bath és Villa Coupole. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al Marsá területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al Marsá területén

27 755 Ft-tól
42 131 Ft-tól
52 115 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 23 162 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al Marsá városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 344 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 29 552 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al Marsá városához a legközelebb eső repülőtér Tunisz (TUN) (9,17 km).

Utazás tervezése ide: Tunézia