Mus

2019. okt. 27.2019. okt. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Mus területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Serhat Günübirlik Evler, Mus Grand Hotel és Mus Mir Hotel Saray. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Mus területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Mus területén

10 928 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 10 353 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Mus városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 47 549 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 18 406 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 205 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Mus városához a legközelebb eső repülőtér Muş (MSR) (13,43 km).

Utazás tervezése ide: Törökország

Mus területe és vonzáskörzete