İzmir

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által İzmir területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Doubletree By Hilton Hotel Izmir - Alsancak, Hilton Izmir és Smart Hotel İzmir. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le İzmir területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák İzmir területén

11 025 Ft-tól
16 728 Ft-tól
31 744 Ft-tól

Mi az utazók véleménye İzmir városáról?

9,8
Éjszakai élet rajongói
9,6
Történelemrajongók
9,1
Gasztroturisták
8,7
Családos utazók
8,3
Luxusutazók
Tagi vélemények (101)
elaine g (@iamego)
elaine g (@iamego)San Francisco
2016. 05. 31.

Törökország egyik kedvenc városa ... a harmadik legnagyobb város, meglepődtem, hogy nem hallottam róla. Van néhány nagy vízparti területe, hogy lógjon. A "belváros" / pénzügyi része tonna kávéhelyekkel rendelkezik, ahol ülhet és élvezheti a kávét, és élvezheti az óceán figyelését

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
2013. 10. 10.

Gayle and I actually didn't see much of Izmir (formally the Greek City of Smyrna), other than the City as we came in and left via our cruise ship or on the bus to and from Ephesus. Our nexus was the port and with probably a lot of lost opportunity to explore this interesting multi-cultural area more thoroughly.

Herdianti Wisesaputri
Herdianti WisesaputriJakarta
2013. 03. 04.

This city has three faces. Business side, a bit slumy side and the beautiful beautiful seafront side. Anyways its worth a visit just for the beautiful seafront side :)

Sam Litvin
Sam LitvinSan Diego
2013. 01. 14.

Big city that is little known outside but in turkey it is well known for its music, beaches and a very liberal atmosphere.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 10 645 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. İzmir városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 19 769 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 12 546 Ft körül alakult. Ez 12%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 14 099 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
İzmir városában az átlagos október havi hőmérséklet 19,7 °C/67,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,3 °C/91,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 6,7 °C/44,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
İzmir városához a legközelebb eső repülőtér İzmir (ADB) (15,18 km).

Utazás tervezése ide: Törökország