Bodrum

2020. jan. 27.2020. jan. 28.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bodrum területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Costa Bitezhan Hotel - All Inclusive, Manastir Hotel & Suites és Club Shark Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bodrum területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bodrum területén

10 462 Ft-tól
14 411 Ft-tól
17 569 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Bodrum városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,4
Családos utazók
9,0
Zöld utazók
9,0
Szabadtéri programok rajongói
8,5
Luxusutazók
Tagi vélemények (67)
Izabela  K
Izabela K
2019. 01. 18.

Gyönyörű város, nagyszerű étel, nagy emberek! Igazán ajánlom, biztosan visszamegyek egy nap

Maria Maria
Maria Maria
2019. 01. 22.

Beaches is Bodrum has mountains view, water is very clean. But nothing special

Beth T
Beth TIsztambul
2015. 01. 02.

A great city with a diverse atmosphere. Tourism combined with local culture combined with ancient history combined with stunning natural scenery in the surrounding peninsula and coves.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2017. 04. 11.

Bodrum was conquered by Alexander the Great and is home to the ruins of one of the Seven Wonders of the Ancient World. Beyond that it's gorgeous. It sits right on the Aegean directly opposite the Greek island of Kos. The only drawback is that it's so popular with tourists that the town is given over a bit to cheesy nightclubs and generic food.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 13 818 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bodrum városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 31 980 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 18 951 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bodrum városában az átlagos január havi hőmérséklet 10,0 °C/49,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,3 °C/91,9 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 6,7 °C/44,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bodrum városához a legközelebb eső repülőtér Bodrum (BJV) (32,75 km).

Utazás tervezése ide: Törökország