Ubon Ratchathani

2020. jan. 29.2020. jan. 30.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ubon Ratchathani területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Chatsuree Mansion, Jatuporn Mansion és B2 Ubon Boutique & Budget Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ubon Ratchathani területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ubon Ratchathani területén

7 688 Ft-tól
9 265 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 5 125 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ubon Ratchathani városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 856 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 5 520 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ubon Ratchathani városához a legközelebb eső repülőtér Ubon Ratchathani (UBP) (3,00 km).

Utazás tervezése ide: Thaiföld