Hundzsand

2019. dec. 20.2019. dec. 21.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hundzsand területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Day & Night, Luxe Apartment és Golden Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hundzsand területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hundzsand területén

7 856 Ft-tól
21 211 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 9 034 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hundzsand városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 962 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 9 034 Ft körül alakult. Ez 23%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 130 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hundzsand városához a legközelebb eső repülőtér Hundzsand (LBD) (9,00 km).

Utazás tervezése ide: Tádzsikisztán