Dakar

2020. jan. 24.2020. jan. 25.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dakar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Fleur de Lys Plateau, Le Ndiambour Hôtel et Résidence és Pullman Dakar Teranga. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dakar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dakar területén

26 230 Ft-tól
36 017 Ft-tól
63 813 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Dakar városáról?

9,8
Kalandvágyó utazók
7,9
Szabadtéri programok rajongói
6,8
Hátizsákosok
6,0
Történelemrajongók
6,0
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (24)
Konnet Isaac
Konnet IsaacTromsø
2014. 01. 15.

i like to go there for liveiong i think i have something do there

Rachel S
Rachel SBerlin
2013. 06. 09.

Dakar is a hectic but vibrant city situated on a Peninsula. There's a constant chaotic flow of traffic that includes not just cars but animals and peddlers selling stuff. Despite its annoyances, it's worth visiting: you'll eat cheap, tasty street food, hear great live music and be welcomed by friendly locals.

Gerard Keyes
Gerard KeyesLincoln
2013. 03. 14.

Dakar is as mad a city as they come. From the driving to the random sights of naked people that I have come across. For a westerner this place sure is a total culture shock. I am seeing people with nothing who just get on with their lives. Senalgalese people are very friendly but they do get on your nerves as they try to sell you everything under the sun as you walk around Dakar.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2017. 01. 06.

Dakar is a sprawling city located on a peninsula jutting into the Atlantic. It can be a bit chaotic, and it definitely helps to speak French. The weather is fantastic, the people in general are very friendly. The local food is very tasty, and the music lively. It is definitely a fun place to go, and a great introduction to French Speaking Africa.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 19 575 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dakar városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 23 881 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 20 358 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dakar városában az átlagos január havi hőmérséklet 22,2 °C/71,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,3 °C/88,3 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 18,1 °C/64,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Dakar városához a legközelebb eső repülőtér Léopold Sédar Senghor (DKR) (16,94 km). További közeli repülőterek: Blaise Diagne nemzetközi (29,37 km)

Utazás tervezése ide: Szenegál