Al-Baha

2019. szept. 27.2019. szept. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Al-Baha területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Golden Tulip Qaser Al Baha, Swiss International Park Hotel és Baljurashi Palace. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Al-Baha területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Al-Baha területén

45 840 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 13 527 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Al-Baha városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 337 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 19 163 Ft körül alakult. Ez 25%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 985 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Al-Baha városához a legközelebb eső repülőtér Al-Baha (ABT) (34,92 km).

Utazás tervezése ide: Szaúd-Arábia