Jauja

2020. jan. 31.2020. febr. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jauja területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hacienda Santa María, Hacienda Hotel La Anunciada és Hotel Kiara. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jauja területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jauja területén

21 348 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 5 985 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jauja városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 18 355 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 8 380 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jauja városához a legközelebb eső repülőtér Jauja (JAU) (3,03 km).

Utazás tervezése ide: Peru