Foggia

2020. ápr. 9.2020. ápr. 10.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Foggia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apulia Hotel Lucera, Balconata 2.0 Banqueting & Accommodations és Hotel Federico II. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Foggia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Foggia területén

21 287 Ft-tól
22 113 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 17 773 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Foggia városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 320 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 21 493 Ft körül alakult. Ez 5%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 357 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Foggia városához a legközelebb eső repülőtér Foggia Gino Lisa (FOG) (3,99 km). További közeli repülőterek: Vieste (70,49 km) San Domingo-sziget (72,94 km)

Utazás tervezése ide: Olaszország