Bluefields

2019. dec. 20.2019. dec. 21.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bluefields területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Casa Royale, Hotel Queen Lobster és Typical House Downtown. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bluefields területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 6 233 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bluefields városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 363 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 10 129 Ft körül alakult. Ez 8%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 221 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bluefields városában az átlagos december havi hőmérséklet 25,7 °C/78,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb március hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,4 °C/83,1 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 20,0 °C/68,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bluefields városához a legközelebb eső repülőtér Bluefields (BEF) (1,83 km).

Utazás tervezése ide: Nicaragua

Bluefields területe és vonzáskörzete