Windhoek

2020. márc. 3.2020. márc. 4.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Windhoek területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hilton Garden Inn Windhoek, Protea Hotel by Marriott Windhoek Thuringerhof és Hotel Heinitzburg. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Windhoek területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Windhoek területén

27 007 Ft-tól
45 952 Ft-tól
50 789 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Windhoek városáról?

9,8
Zöld utazók
7,9
Hátizsákosok
7,9
Családos utazók
7,5
Szabadtéri programok rajongói
7,5
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (12)
Megan Lee
Megan LeeBerkeley
2013. 06. 21.

Windhoek egy kisebb város, de tökéletes csomópont az afrikai vadon felfedezéséhez. Ugrás a tengerparton található Swakopmundból, az Etosha játékparkból és az északi Okavanga-deltaból, valamint a déli Luderitzből és Sossusvlei-ből származhat ebből a bájos városból (nevezetesen, dicsőített város). Namíbia nagyon stabil és biztonságos ország, ahova beutazhat. Egyedülálló története - ideértve az 1990-es évek hivatalos elválasztását Dél-Afrikától - lehetőséget kínál arra, hogy tanúja lehessen egy országnak, amely még mindig megalapozza magát és létrehozza önálló identitását. Nagyon befolyásolja a múlt afrikáneri és a holland gyarmatosítók, tehát nem szokatlan, hogy itt fehér afrikai embereket talál. Nagy keresztény népessége van. Az Owambo emberek a Namíbia legnagyobb etnikai csoportját alkotják, de a 11 törzs mindegyikének gazdag kulturális identitása van. Valójában ezt látnia kell magának! Élvezze Namíbiát, hiányzik!

J Vasconcelos
J Vasconcelos
2019. 10. 13.

I love Namibia! A lot of nature, a lot of good food, very intense. I did not like the transportation system (paid ride) that gives a little fear but then gets used to it.

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2017. 01. 06.

Windhoek's downtown is an easy place to get around and, unlike a lot of African cities, is quite attractive. For the most part, it feels pretty safe, too. There's a ton of restaurants - from fast food to fine dining. There lots of tour operators who can hook you up with some awesome tours to the parks and attractions in other parts of the country. There are a few different malls with great shops to stock up on supplies, and a Cymot - Greensport which carries awesome camping and 4x4 gear.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017. 01. 06.

I never fully wrapped my head around this place. Super high unemployment, but a clean modern city, the often seems deserted.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 19 348 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Windhoek városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 2 178 277 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 22 976 Ft körül alakult. Ez 784%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 203 189 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Windhoek városában az átlagos február havi hőmérséklet 23,7 °C/74,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb december hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,4 °C/90,3 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 7,1 °C/44,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Windhoek városához a legközelebb eső repülőtér Windhoek Eros (ERS) (6,42 km). További közeli repülőterek: Hosea Kutako Intl (40,35 km)

Utazás tervezése ide: Namíbia