Yap

2020. jan. 31.2020. febr. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Yap területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Yap Pacific Dive Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Yap területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Yap területén

42 496 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 33 917 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Yap városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 57 460 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 44 292 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Yap városához a legközelebb eső repülőtér Yap (YAP) (5,02 km).

Utazás tervezése ide:

Yap területe és vonzáskörzete