Putao

2019. aug. 26.2019. aug. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Putao területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Putao - Burmese Only, Putao Trekking House és Malikha Lodge. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Putao területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 21 426 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Putao városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 105 704 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 87 134 Ft körül alakult. Ez 10%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 77 850 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Putao városához a legközelebb eső repülőtér Putao (PBU) (2,62 km).

Utazás tervezése ide: Mianmar

Putao területe és vonzáskörzete