Dawe

2020. febr. 29.2020. márc. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dawe területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Relax Guest House, Best House Guest House és Coconut Guest House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dawe területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dawe területén

14 890 Ft-tól
18 110 Ft-tól
22 738 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 6 439 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dawe városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 878 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 7 244 Ft körül alakult. Ez 18%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 552 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dawe városához a legközelebb eső repülőtér Dawe (TVY) (1,85 km).

Utazás tervezése ide: Mianmar