Guadalajara

2020. febr. 3.2020. febr. 4.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Guadalajara területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Fenix, Hotel Isabel és Hotel Casino Plaza. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Guadalajara területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Guadalajara területén

8 871 Ft-tól
15 573 Ft-tól
27 006 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Guadalajara városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,4
Családos utazók
8,1
Éjszakai élet rajongói
7,8
Gasztroturisták
7,8
Művészet & Design kedvelők
Tagi vélemények (92)
Tan Diaz
Tan Diaz
2019. 10. 20.

Si vienen a Guadalajara visiten el centro de Tlaquepaque, ¡les va a encantar! Si pueden también vayan a Tequila y a Chapala.

Nishant Kumar
Nishant Kumar
2019. 09. 04.

Nice place for vacations.. Amazing culture, history, nightlife and most important... friendly people !!!

Taylor  Snyder
Taylor SnyderCalgary
2017. 08. 06.

Guadalajara is a beautiful diverse city, with a mix of history with modern touches! There is something for everyone and always something to do!

A Closer Look Tours
A Closer Look ToursPhoenix
2014. 11. 07.

Guadalajara is the second largest city in Mexico, and it is bursting with culture. Guadalajara’s extremely well-preserved colonial architecture creates a sophisticated atmosphere for the city’s beautiful parks and plazas. Detailed fountains and rustic churches set the scene for museums, galleries, and unparalleled shopping. Enjoy lively music in the hometown of Mariachi. Nearby in Tlaquepaque and Tonala, native crafts and folk art abound.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 12 616 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Guadalajara városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 107 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 13 799 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Guadalajara városában az átlagos január havi hőmérséklet 14,6 °C/58,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb június hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,6 °C/85,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 6,1 °C/43,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Guadalajara városához a legközelebb eső repülőtér Guadalajara (GDL) (16,96 km).

Utazás tervezése ide: Mexikó