Majunga

2020. jan. 29.2020. jan. 30.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Majunga területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Maroala Avec Piscine, Pawane és Bungalows @ Somaroala. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Majunga területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Majunga területén

13 996 Ft-tól
29 569 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 8 368 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Majunga városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 338 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 14 346 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Majunga városában az átlagos január havi hőmérséklet 28,0 °C/82,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb április hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,7 °C/92,7 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 18,4 °C/65,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Majunga városához a legközelebb eső repülőtér Majunga (MJN) (6,86 km).

Utazás tervezése ide: Madagaszkár