Nanjang

2019. okt. 28.2019. okt. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nanjang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sanyuan Business Hotel, Lixiang Express Hotel és Star of Century Hotel (Nanyang Beijing Avenue). A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nanjang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nanjang területén

3 075 Ft-tól
9 610 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 5 766 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nanjang városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 143 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 6 919 Ft körül alakult. Ez 70%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 821 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Nanjang városában az átlagos október havi hőmérséklet 17,5 °C/63,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,9 °C/89,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -1,3 °C/29,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Nanjang városához a legközelebb eső repülőtér Nanjang (NNY) (1,14 km).

Utazás tervezése ide: Kína