Hami

2020. ápr. 9.2020. ápr. 10.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hami területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Wynspjd, Hami Rubik's Cube Hotel és Motel Hami Bayi North Road Bofeng Market. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hami területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 9 093 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hami városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 120 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 10 747 Ft körül alakult. Ez 6%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 11 436 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hami városában az átlagos április havi hőmérséklet 13,6 °C/56,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 34,3 °C/93,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -16,2 °C/2,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Hami városához a legközelebb eső repülőtér Hami (HMI) (11,18 km).

Utazás tervezése ide: Kína