Dongsheng

2019. szept. 29.2019. szept. 30.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dongsheng területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pujin International Hotel, New Harbor Hotel és Shuangman International Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dongsheng területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dongsheng területén

3 967 Ft-tól
7 745 Ft-tól
6 800 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 7 556 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dongsheng városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 467 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 10 200 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 697 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dongsheng városához a legközelebb eső repülőtér Dongsheng (DSN) (37,54 km).

Utazás tervezése ide: Kína