Daxian

2020. márc. 1.2020. márc. 2.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Daxian területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Huayang Hotel, Huaxia Hotel és Paxton Park Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Daxian területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 6 840 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Daxian városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 11 667 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 10 461 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 10 126 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Daxian városához a legközelebb eső repülőtér Daxian (DAX) (17,25 km). További közeli repülőterek: Liangying (53,00 km)

Utazás tervezése ide: Kína