Saskatoon

2020. jan. 29.2020. jan. 30.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Saskatoon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Towneplace Suites Saskatoon, Hampton Inn Saskatoon South és Four Points by Sheraton Saskatoon. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Saskatoon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Saskatoon területén

28 386 Ft-tól
28 978 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Saskatoon városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
9,7
Családos utazók
9,1
Gasztroturisták
7,9
Kalandvágyó utazók
6,5
Történelemrajongók
Tagi vélemények (21)
K D
K D
2019. 06. 06.

Conservative town , blatant racism is pretty normal , boring , but the river bank is pretty

C Nguyen
C Nguyen
2015. 03. 30.

Been living here all my life. Sometimes it's boring and you run out of things to do but the local businesses are great, the culture is slowly on the rise and the city itself is beautiful during the warmer seasons.

Joanne Ellis
Joanne EllisSaskatoon
2017. 01. 06.

My favorite restaurant is Alexander's, here in Saskatoon. The appitizers are so good you could use two to make a meal, the salads and dressings are all unique, and the pastries are to die for. The cost is livable, and the hours are great. Open for lunch for the campus crowd, and for dinner for meeting friends.

Lindsea Hanselmann
Lindsea HanselmannSaskatoon
2015. 06. 29.

Top 5 favourite places to be born.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 26 021 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Saskatoon városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 33 906 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 29 963 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Saskatoon városában az átlagos január havi hőmérséklet -15,4 °C/4,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,3 °C/79,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -21,2 °C/-6,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Saskatoon városához a legközelebb eső repülőtér Saskatoon (YXE) (4,34 km).

Utazás tervezése ide: Kanada