Baie Comeau

2019. szept. 25.2019. szept. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Baie Comeau területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gîte La Richardière, Auberge au Mille Pêcher és Thépi bec Sucré. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Baie Comeau területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 22 593 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Baie Comeau városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 241 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 24 476 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 853 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Baie Comeau városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 11,0 °C/51,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,1 °C/71,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -19,1 °C/-2,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Baie Comeau városához a legközelebb eső repülőtér Baie Comeau (YBC) (11,01 km). További közeli repülőterek: Mont Joli (70,28 km)

Utazás tervezése ide: Kanada