Baie Comeau

2020. ápr. 6.2020. ápr. 7.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Baie Comeau területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Gîte La Mère Michèle, Motel Le Boréal és Gîte La Richardière. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Baie Comeau területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 22 713 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Baie Comeau városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 31 878 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 26 698 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 495 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Baie Comeau városában az átlagos március havi hőmérséklet -6,2 °C/20,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,1 °C/71,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -19,1 °C/-2,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Baie Comeau városához a legközelebb eső repülőtér Baie Comeau (YBC) (11,01 km). További közeli repülőterek: Mont Joli (70,28 km)

Utazás tervezése ide: Kanada