Izumo

2019. okt. 28.2019. okt. 29.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Izumo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: (RYOKAN) Minsyuku Shirasuna, Mochidaya Ryokan és アースホテル. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Izumo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Izumo területén

32 675 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 25 371 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Izumo városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 59 200 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 24 603 Ft körül alakult. Ez 44%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 35 431 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Izumo városában az átlagos október havi hőmérséklet 17,2 °C/62,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,3 °C/88,3 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 0,8 °C/33,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Izumo városához a legközelebb eső repülőtér Izumo (IZO) (13,09 km). További közeli repülőterek: Jonago (46,29 km)

Utazás tervezése ide: Japán