Hirosima

2020. jan. 30.2020. jan. 31.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hirosima területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Rihga Royal Hotel Hiroshima, Sotetsu Grand Fresa Hiroshima és Oriental Hotel Hiroshima. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hirosima területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hirosima területén

19 318 Ft-tól
22 078 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Hirosima városáról?

9,8
Történelemrajongók
6,7
Gasztroturisták
6,6
Családos utazók
6,6
Diákok
6,1
Spiritualitást keresők
Tagi vélemények (38)
Van
VanMilpitas
2014. 10. 15.

Hirosima határozottan olyan webhely volt, amely sok érzelmet kelt fel. Valójában megnézheti, mi maradt néhány atombomba kupola menedékéből a bombázás során. Az egész múzeum előtt egy szobrot látnak egy anyja, aki gyermekét cradálta és futott el a nukleáris robbanásból. Súlyosan könnycseppet váltott ki a szemem, amikor megnéztem, mielőtt beléptem a Peace Memorial Parkba. Maga a park a második világháború alatt Hirosima bombázásának emlékeként jött létre. A parkban műemlékek és múzeumok találhatók. Azt is megkapta, hogy ez az öreg közvetlenül a parkba való belépéskor állomásozott. Rengeteg irodalomról van szó arról, mi történt, és képeket deformált csecsemőkről is, amelyek évek sugárzásának következményei voltak. Teljesen alacsonyabb, tudom. De találtam egy nagyszerű ramen üzletet közvetlenül a park és a Hirosima Ramen nevű bevásárlóközpont között. Van egy kép Mirajimáról a falon. Körülbelül 10 napot töltöttem Japánban, és csak egy napot töltöttem itt Tokióba való átutazáskor, de ez megéri.

Frances Nguyen Ha
Frances Nguyen HaSanta Clara
2016. 08. 12.

Hiroshima is a smaller city in Japan with the atomic bomb memorial site and the iconic Itsukushima shrine nearby. Beyond that, it comes across as a laid back city filled with children and families. Also it's a city that loves Hiroshima.

Viola Rosai
Viola RosaiFirenze
2016. 05. 30.

As soon as you arrive, you can feel on your skin that is a city that suffered a lot but, at the same time, you can see that it is reborn again fullfilled with peace and harmony. You absolutely have to go to the Memorial Museum and the park in the near of the most heavily bombed area.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014. 07. 21.

Hiroshima is the most prominent city in the Chogoku Region of Honshu, Japan's main island. Known for the horrific destruction, when the first atomic bomb was dropped here in 1945, many of the city's main attractions are related to that tragedy. A visit to Hiroshima is not complete without seeing Hiroshima Castle & Shukkeien Garden (both reconstructed after the war), as well as Peace Memorial Park & the Peace Museum. Hiroshima is an easy day trip from Osaka. A suggested plan is to take the bullet train from Osaka to Miyajima Island (to visit Itsukushima Shrine), then travel by ferry to Hiroshima, & back to Osaka by train.

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 23 655 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hirosima városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 483 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 28 386 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hirosima városában az átlagos január havi hőmérséklet 5,8 °C/42,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,6 °C/90,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,5 °C/34,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Hirosima városához a legközelebb eső repülőtér Iwakuni (IWK) (32,23 km). További közeli repülőterek: Hirosima Hiroshima International (43,39 km) Macujama (66,66 km) Ivami (68,61 km)

Utazás tervezése ide: Japán