Aso District

2020. febr. 28.2020. febr. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Aso District területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ryokan Yunosako, Kurokawa Onsen Ryokan Nanjoen és Hizenya Annex Daishizen. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Aso District területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Aso District területén

121 065 Ft-tól
657 927 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 66 254 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Aso District városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 124 077 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 83 521 Ft körül alakult. Ez 10%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 92 255 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Aso District városához a legközelebb eső repülőtér Kumamoto (KMJ) (38,47 km). További közeli repülőterek: Oita (71,03 km)

Utazás tervezése ide: Japán