Ketapang

2020. febr. 29.2020. márc. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ketapang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Perdana, Tulip Hotel és Onyx Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ketapang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 6 048 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ketapang városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 870 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 7 257 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 157 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ketapang városához a legközelebb eső repülőtér Ketapang (KTG) (3,71 km).

Utazás tervezése ide: Indonézia

Ketapang területe és vonzáskörzete