Atambua

2019. szept. 25.2019. szept. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Atambua területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Resort Marjon és Hotel Permata Atambua. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Atambua területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 4 142 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Atambua városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 24 099 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 5 272 Ft körül alakult. Ez 78%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 414 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Atambua városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 25,8 °C/78,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,0 °C/89,6 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 19,2 °C/66,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Atambua városához a legközelebb eső repülőtér Atambua (ABU) (3,19 km).

Utazás tervezése ide: Indonézia

Atambua területe és vonzáskörzete