Aek Godang

2019. dec. 20.2019. dec. 21.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Aek Godang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Oyo 1520 Hotel Kartini, Hotel & Restaurant Bali és OYO 719 Penginapan Panatapan Almonsari Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Aek Godang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 5 454 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Aek Godang városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 12 467 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 7 792 Ft körül alakult. Ez 17%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 188 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Aek Godang városához a legközelebb eső repülőtér Siborong-borong (DTB) (37,73 km). További közeli repülőterek: Ferdinand LumbanTobing (41,95 km)

Utazás tervezése ide: Indonézia