Groningen

2019. jún. 16.2019. jún. 17.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Groningen területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apollo Hotel Groningen, NH Groningen Hotel De Ville és Hotel Prinsenhof. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Groningen területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Groningen területén

33 106 Ft-tól
37 448 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Groningen városáról?

9,8
Diákok
9,8
Gasztroturisták
9,8
Hátizsákosok
9,8
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (12)
Peter Koghee
Peter KogheeAmszterdam
2016. 02. 29.

The Hanseatic City of Groningen in the province of Groningen, is after Amsterdam (the city where I live) my second favorite city in The Netherlands. Groningen has a long and troubled history, but now It’s really a vibrant student city, and lives around the clock 7 days a week. Groningen has the most beautiful museum of modern and regional art, het ”Groninger Museum” in Netherlands. There are good cafes and restaurants, friendly people and there is even a small red light district. The Martini tower looks over the city with its wealth of old warehouses and courtyards, out to all visitors. In Short, “Er Gaat Niet Boven Groningen” (There's Nothing Like Groningen).

Laurel W
Laurel WCalgary
2017. 01. 06.

Groningen is like Amsterdam but with a lot less tourists. Like Amsterdam there are canals and the city is very bicycle friendly. There are a lot of students as the university is big. There are not the great museums like Amsterdam, but Groningen is very walkable and pleasant.

Irsena Mazurik
Irsena MazurikGroningen
2012. 11. 02.

I am living in it and I am happy!:)

Finan Akbar
Finan Akbar
2017. 01. 06.

A wonderful place to study and meet people.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 26 022 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Groningen városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 30 359 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 27 467 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Groningen városában az átlagos június havi hőmérséklet 15,1 °C/59,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,5 °C/72,5 °F körüli. A leghidegebb hónap december szokott lenni a maga 0,2 °C/32,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Groningen városához a legközelebb eső repülőtér Groningen (GRQ) (11,04 km).

Utazás tervezése ide: Hollandia