Szamosz

2020. ápr. 9.2020. ápr. 10.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szamosz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: James Room, Samos Loft és Hotel Stratos. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szamosz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szamosz területén

19 633 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 14 053 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szamosz városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 26 454 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 18 600 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 462 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Szamosz városához a legközelebb eső repülőtér Szamosz (SMI) (8,92 km). További közeli repülőterek: Ikaria (57,82 km) Lerosz (64,64 km)

Utazás tervezése ide: Görögország