Sitia

2019. szept. 25.2019. szept. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sitia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Lassion Golden Bay Hotel & Resort, Hotel Krystal és Philoxenia Rooms. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sitia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sitia területén

21 840 Ft-tól
35 396 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 15 062 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sitia városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 748 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 15 439 Ft körül alakult. Ez 21%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 734 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sitia városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 23,3 °C/73,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,2 °C/84,6 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 8,2 °C/46,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Sitia városához a legközelebb eső repülőtér Sitia (JSH) (1,36 km).

Utazás tervezése ide: Görögország