Préveza

2019. dec. 22.2019. dec. 23.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Préveza területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Preveza City Comfort Hotel, Captain's House és Dioni Boutique Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Préveza területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Préveza területén

24 888 Ft-tól
23 110 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 18 172 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Préveza városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 269 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 20 147 Ft körül alakult. Ez 30%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 336 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Préveza városában az átlagos december havi hőmérséklet 10,9 °C/51,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,0 °C/86,0 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 6,1 °C/43,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Préveza városához a legközelebb eső repülőtér Preveza (PVK) (4,07 km).

Utazás tervezése ide: Görögország