Seinajoki Ilmajoki

2020. febr. 29.2020. márc. 1.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Seinajoki Ilmajoki területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Siirilän Tila, Alppimaja és Meijeriranta Majoitus. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Seinajoki Ilmajoki területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Seinajoki Ilmajoki területén

40 318 Ft-tól
39 511 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 32 657 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Seinajoki Ilmajoki városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 40 318 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 35 883 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 36 824 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Seinajoki Ilmajoki városában az átlagos február havi hőmérséklet -7,0 °C/19,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,7 °C/71,1 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -11,4 °C/11,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Seinajoki Ilmajoki városához a legközelebb eső repülőtér Seinäjoki-Ilmajoki (SJY) (10,68 km). További közeli repülőterek: Vaasa (61,60 km)

Utazás tervezése ide: Finnország