Kairó

2020. jan. 26.2020. jan. 27.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kairó területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Le Méridien Pyramids Hotel & Spa, Tolip Golden Plaza és Novotel Cairo El Borg. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kairó területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kairó területén

9 268 Ft-tól
17 945 Ft-tól
29 383 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Kairó városáról?

9,8
Történelemrajongók
8,4
Családos utazók
8,1
Gasztroturisták
8,0
Kalandvágyó utazók
7,3
Szabadtéri programok rajongói
Tagi vélemények (415)
Fatma Ibrahim
Fatma Ibrahim
2019. 06. 11.

A legjobb dolog Kairóban, hogy mennyire kedvező a költségvetés. Látogasson el a piramisokra, hajóútra, souqs-ra stb. Rengeteg megfizethető áron.

Aleksandra  M
Aleksandra M
2019. 03. 23.

Kairó csodálatos város: állandó forgalomban, nyüzsgő, 5 perc körül 5 perc körül halhat meg. Megnézzük a naplementét a megfigyelőtoronyból vagy az Al-Azhar megfigyeléséből, ami csodálatos élmény. Ehhez az egyiptomi múzeumhoz nagyon ízletes ételeket szolgálnak fel, a Tahrir tér és sok más látnivaló

Plan Egypt Tours Spain
Plan Egypt Tours SpainKairó
2019. 02. 10.

Csodálatos utazás Kairóba Afrika legnagyobb városa, gazdag étel és szép látogatások

Jessica
JessicaMexikóváros
2018. 02. 23.

Családunk Kairóban fantasztikus élményben volt. Meglátogattuk az összes kiemelt helyet, és látnunk kell többek között Gizát és Saqqara piramisokat, az egyiptomi múzeumot, a kopt Kairót és a Saladin-i Citadelt. A Nile-en is vacsorázunk. A mi útmutatónk nagyon jól tájékozott volt, folyékonyan beszélt angolul és spanyolul, és nagyon barátságos volt. Képviselőnk és vezetőink nagyon szelíd és udvariasak voltak. A piramisok mellett egy nagyon szép szállodában tartózkodtunk az Oasis szállodában. Mindezeket a Tour Egyiptom szervezte kevesebbre. Randa és csapata nagyon jó munkát végzett. Valóban nagy tapasztalat, amit soha nem fogunk elfelejteni. Egyiptomnak sokat kínálhat. Köszönöm mindenkinek a nagy erőfeszítéseit.

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 15 379 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kairó városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 19 716 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 16 956 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kairó városában az átlagos január havi hőmérséklet 13,9 °C/56,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 35,9 °C/96,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 8,3 °C/46,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Kairó városához a legközelebb eső repülőtér Kairó (CAI) (19,45 km).

Utazás tervezése ide: Egyiptom