P'ohang

2020. febr. 28.2020. febr. 29.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által P'ohang területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Inca Small Town Motel Pohang, Pohang Hotel View és Philos Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le P'ohang területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák P'ohang területén

16 262 Ft-tól
18 672 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 18 471 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. P'ohang városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 23 289 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 20 479 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
P'ohang városához a legközelebb eső repülőtér Pohang (KPO) (7,12 km). További közeli repülőterek: Ulsan (48,80 km) Daegu (65,00 km)

Utazás tervezése ide: Dél-Korea