Lages

2019. dec. 19.2019. dec. 20.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Lages területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Pousada Nativa, Nacional Park Hotel és Hotel Rodeio. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Lages területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Lages területén

14 926 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 7 463 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Lages városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 926 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 14 926 Ft körül alakult. Ez 17%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 341 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Lages városában az átlagos december havi hőmérséklet 20,0 °C/67,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb január hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 26,0 °C/78,8 °F körüli. A leghidegebb hónap június szokott lenni a maga 7,7 °C/45,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Lages városához a legközelebb eső repülőtér Lages (LAJ) (0,89 km).

Utazás tervezése ide: Brazília