Jakar

2020. márc. 4.2020. márc. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Jakar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ugyen Lhamo Home Stay, Golden Roots Resorts & Spa és The Village Lodge Bumthang. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Jakar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Jakar területén

17 333 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 13 705 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Jakar városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 24 991 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 18 542 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 845 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Jakar városához a legközelebb eső repülőtér Bathpalathang (BUT) (1,68 km).

Utazás tervezése ide: Bhután