Dzsidzselli

2019. dec. 21.2019. dec. 22.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dzsidzselli területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: BluePrint ll, Résidence Iskander és Hotel Carré Bleu. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dzsidzselli területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 9 481 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dzsidzselli városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 197 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 10 666 Ft körül alakult. Ez 23%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 13 169 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dzsidzselli városához a legközelebb eső repülőtér Dzsidzselli (GJL) (10,13 km). További közeli repülőterek: Bedzsája (61,73 km)

Utazás tervezése ide: Algéria

Dzsidzselli területe és vonzáskörzete