Chlef

2019. nov. 19.2019. nov. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Chlef területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel DE LA Vallée, Hotel Castellum Chlef és Hôtel de la Vallée. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Chlef területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Chlef területén

13 250 Ft-tól
16 757 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 779 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Chlef városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 62 742 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év november hónapjában átlagosan 17 147 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 479 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Chlef városához a legközelebb eső repülőtér Chlef (CFK) (5,30 km).

Utazás tervezése ide: Algéria

Chlef területe és vonzáskörzete