Repülőjegy-kereső

Visszatérés módozata

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Terceira-sziget repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Terceira-sziget repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Terceira-sziget repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Terceira-sziget-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Terceira-sziget mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Terceira-sziget városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Terceira-sziget és a Skyscanner - garancia erre.

más célállomások

Légitársaságok Terceira-sziget közelében:

 Terceira-sziget Ajánlatok

Terceira-sziget szállodái

 Terceira-sziget Ajánlatok

Autóbérlés itt: Terceira-sziget

 Ki indít járatot Terceira-sziget érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Terceira-sziget Repülőtér

Cím:
Pedreira - Lajes,
9760 -251 Praia da Vitória - Terceira,
Açores,
PORTUGAL

Tel:+295 (0)545 454
Fax:+295 (0)512 205

Webhely:

Tulajdonos:
Governo Regional dos Açores, Aerogare Civil das Lajes

 Helyszíni információ

Hosszúság:27° 5' 39'' W
Szélesség:38° 45' 24'' N
IATA kód:TER
ICAO kód:LPLA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map