Térkép

Olcsó repülőjegyek a/z Budapest - Lvov útvonalon!

járatinformációk innen: Budapest ide: Lvov

Legolcsóbb retúr jegyár az előző hónapban

43 591 Ft

Közvetlen légitársaságok

0

Átlagos repülési idő, teljes távolság: 436 kilométer

2ó 55p

Legnépszerűbb légitársaság az előző hónapban

LOT

Lvov

1 repülőtér

A feltüntetett információk 2015 novemberben érvényesek

Járatot indító légitársaságok Budapestről Lvovba

Budapestről csak közvetett járatokkal, egy vagy két átszállással tudunk eljutni az ukrajnai Lvovba. A legrövidebb menetidővel és ideális csatlakozással a Lufthansa és a LOT Polish Airlines közvetett járataival utazhatunk. A Lufthansa és a LOT mellett a Turkish Airlines, Austrian Airlines és a Pegasus Airlines légitársaságok biztosítanak még közvetett légi összeköttetést Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér (BUD) és Lvov Danylo Halytskyi Nemzetközi Repülőtér (LWO) között.

Terminál információ

A budapesti repülőtéren két egymásba nyíló terminál (2A és 2B) szolgálja ki az utasokat. A Lufthansa, LOT, Austrian Airlines, Pegasus Airlines és a Turkish Airlines utasfelvételi pultjait a 2A terminál felső szintjén találjuk. Ha a Lufthansa, Austrian Airlines vagy a Turkish Airlines légitársaságokkal utazunk, jegyeinket önállóan is kezeltethetjük a kihelyezett önkiszolgáló check-in automatákon. Az utasfelvételi pultok előtt a TrueStar Group csomagfóliázó szolgáltatásait vehetjük igénybe reggel 04:00 és este 20:00 között. Az indulási csarnokban ATM automatát és pénzváltót hiába keresünk, mivel csak a biztonsági ellenőrzés után a SkyCourtban és az alsó, érkezési szinten vannak. Exkluzív körülmények között tölthetjük el a várakozási időt, ha a Celebi-Platinum, SkyCourt, Menzies vagy a MasterCard várók személyre szabott VIP szolgáltatásait választjuk. Kisebb ajándékokat és emléktárgyakat a Gift Point, Memories of Hungary, Budapest & Music és a Heinemann Duty Free üzletekben, tradicionális magyar élelmiszereket és borokat a Hungaricum Wine & Fine Foodban vásárolhatunk. Utazási kellékeket és szórakoztató elektronikai cikkeket a Virginben és a Tech2goban, magazinokat, könyveket és vény nélkül kapható gyógyszereket a Relayben szerezhetünk be. Az éttermek terén válogathatunk a görög, olasz, ázsiai és a francia konyha ajánlatai közül, vagy a gyorséttermek kínálataiból. Aki a hazai ízéknél maradna, az térjen be a kiváló magyaros ételeket felszolgáló Gundel étterembe. A tranzit területén is, mint ahogy a terminál minden szintjén két órán keresztül használhatjuk az ingyenes wifi szolgáltatást, valamint játszótér, kápolna és kilátóterasz is az utasok rendelkezésre áll.

Hasznos információk

A repülőtérre ajánlatos a járat indulása előtt három, minimum két órával érkezni és megkezdeni a jegykezelést. Lvovba maximum 90 napos tartózkodásra vízum nélkül és a hazautazás napjáig érvényes útlevéllel utazhatunk. Ukrajnában a hivatalos fizetőeszköz az ukrán hrivnya. A bankok és a pénzváltók főleg az eurót és a dollárt fogadják el, ezért javasolt még indulás előtt beszerezni a külföldi valutákat.

Mire számíthatunk Lvovban

Lvovban a mérsékelt kontinentális éghajlatnak köszönhetően hasonló időjárás van mint Magyarországon. Eltérést csupán nyáron lehet tapasztalni, amikor Lvovban csak 20 fok körüli hőmérsékletek vannak. A legtöbb csapadék májustól júliusig esik. Érkezéskor +1 órás időeltolódással számolhatunk. A repülőtér a belvárostól 15 km-re fekszik, ahová a 48-as városi busszal, a 9-es trolibusszal vagy taxival utazhatunk. A busz és a troli jegy ára kb. 5 hrivnya (60 forint). Ha a taxit választjuk, kb. 80 hrivnya (1000 forint) viteldíjjal kalkulálhatunk.

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.