Ndola

2019. okt. 30.2019. okt. 31.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ndola területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Indigo Lodge, Mwaiseni Maisonettes és Sherbourne Nkana West Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ndola területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ndola területén

11 634 Ft-tól
12 588 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 16 402 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ndola városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 361 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 14 114 Ft körül alakult. Ez 37%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 422 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ndola városában az átlagos október havi hőmérséklet 15,4 °C/59,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 16,8 °C/62,2 °F körüli. A leghidegebb hónap június szokott lenni a maga 1,0 °C/33,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Ndola városához a legközelebb eső repülőtér Ndola (NLA) (4,03 km).

Utazás tervezése ide: Zambia