Malatya

2020. febr. 4.2020. febr. 5.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Malatya területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Anemon Malatya Hotel, MalatyaPark Hotel és Ramada Plaza by Wyndham Malatya Altin Kayisi. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Malatya területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Malatya területén

9 417 Ft-tól
13 023 Ft-tól
17 431 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 9 617 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Malatya városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 830 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év január hónapjában átlagosan 14 025 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Malatya városában az átlagos január havi hőmérséklet -0,2 °C/31,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 35,4 °C/95,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -4,7 °C/23,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Malatya városához a legközelebb eső repülőtér Malatya (MLX) (21,24 km). További közeli repülőterek: Adıyaman (70,22 km)

Utazás tervezése ide: Törökország

Malatya területe és vonzáskörzete