Andahuaylas

2020. márc. 2.2020. márc. 3.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Andahuaylas területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Yobis, Hotel Encanto de Apurimac és Recreo Turístico Cielo. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Andahuaylas területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 7 242 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Andahuaylas városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 9 254 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 8 047 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Andahuaylas városában az átlagos február havi hőmérséklet 15,0 °C/58,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 23,1 °C/73,6 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 5,9 °C/42,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Andahuaylas városához a legközelebb eső repülőtér Andahuaylas (ANS) (7,65 km).

Utazás tervezése ide: Peru