Rimini

2019. okt. 21.2019. okt. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Rimini területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Nettunia, Sure Hotel Collection by Best Western, Hotel Polo és Hotel Diplomat Palace. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Rimini területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Rimini területén

13 489 Ft-tól
20 708 Ft-tól
48 636 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Rimini városáról?

9,8
Hátizsákosok
9,8
Családos utazók
9,5
Történelemrajongók
9,0
Éjszakai élet rajongói
6,9
Gasztroturisták
Tagi vélemények (48)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2018. 05. 01.

Áprilisban Riminibe mentünk, ami nagyszerű alkalom a látogatásra. A szállodák bőségesek és olcsóak voltak, és a strandok nem feltétlenül zsúfoltak. El tudom képzelni, hogy nyáron elég őrült! Rengeteg dolgot kell látni, bár nem a strandon, így biztosan érdemes meglátogatni.

GianCi
GianCiMagliano Sabina
2017. 07. 02.

A város, amelyhez egy nagy olasz író, Pier Vittorio Tondelli szentelt néhány legjobb oldalt, egy fiatal, csillogó, diszkóvárost, koktélbárokat és napos strandokat. az egyik sok diszkó az éjszaka elvesztette az illúziók szellemeit. A város nyáron élni, nem túlzott áron, különösen alkalmas azok számára, akik a pártot keresik, a móka, a hangosan vibráló vénák.

DEMIR YOSUN
DEMIR YOSUNAnkara
2017. 01. 06.

Rimini különleges helyet biztosít számomra. Ez volt az első külföldi tapasztalataim. Amikor megérkeztem, megértettem, hogy helyes döntést hoztam. 15 km-es homokos strand található az Adriai-tengeren. A legnépszerűbb hely Olaszországban és nagyon szép nyári vakáció.

Viktoria Burlakova
Viktoria Burlakova
2019. 10. 12.

I've been in Rimini 3 times! And every time I like it even more. If you want to party - come in summer, for clean water - in September. In Rimini I recommend to visit histical part, try Italian food and enjoy the sun and beaches!

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 17 859 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Rimini városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 39 517 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év október hónapjában átlagosan 22 038 Ft körül alakult. Ez 22%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 105 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Rimini városában az átlagos október havi hőmérséklet 15,9 °C/60,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,2 °C/86,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 1,3 °C/34,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Rimini városához a legközelebb eső repülőtér Rimini (RMI) (5,77 km).

Utazás tervezése ide: Olaszország