Toliara

2019. dec. 14.2019. dec. 15.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Toliara területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Longo Vezo, Villa Claire és Hyppocampo. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Toliara területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Toliara területén

10 194 Ft-tól
6 861 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 7 449 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Toliara városában a legdrágább tartózkodási hónap november szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 899 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 12 938 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 024 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Toliara városában az átlagos december havi hőmérséklet 25,3 °C/77,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb december hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,7 °C/83,7 °F körüli. A leghidegebb hónap július szokott lenni a maga 14,6 °C/58,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Toliara városához a legközelebb eső repülőtér Toliara (TLE) (6,82 km).

Utazás tervezése ide: Madagaszkár