Yun Cheng

2019. dec. 18.2019. dec. 19.

2 felnőtt - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Yun Cheng területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Huayi Fashion Hotel, Home Inn Yuncheng Yuxi Road Yudu és Vienna hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Yun Cheng területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Yun Cheng területén

9 644 Ft-tól
10 825 Ft-tól
16 139 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 6 298 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Yun Cheng városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 10 234 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év december hónapjában átlagosan 5 904 Ft körül alakult. Ez 44%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 529 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Yun Cheng városában az átlagos december havi hőmérséklet 1,2 °C/34,1 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 32,9 °C/91,2 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -5,4 °C/22,3 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Yun Cheng városához a legközelebb eső repülőtér Yun Cheng (YCU) (10,29 km).

Utazás tervezése ide: Kína